Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden

ILCgraveren
KVK:66023734

1
Graveren is handwerk, een afbeelding zal nooit 100% identiek zijn aan het origineel. Er zullen altijd kleine afwijkingen zijn met de originele afbeelding.

1.1
Gravures met een maximaal formaat van 150 x 60 cm kunnen worden verstuurd binnen Nederland. Voor grotere afmetingen verzoeken wij u eerst contact op te nemen.

1.2
Verzendingen gebeuren alleen via PostNL
ILCgraveren heeft geen invloed op de bezorgdatum en -tijd van PostNL.
In Nederland (NL): 24-uursservice
Voor pakketten tot 10 kg geldt een maximum formaat van 100 x 50 x 50 cm. Voor grotere pakketten (tot max. 176 x 78 x 58 cm) geldt het tarief van categorie 10 – 30 kg.tarieven

1.3
Voor ontvangst van een bestelling moet altijd getekend worden.

1.4
Bestellingen kunnen ook worden afgehaald bij ILCgraveren na afspraak.

1.5
ILCgraveren vraagt een aanbetaling van 25% van het totaal bedrag. (Dit is exclusief eventuele verzendkosten)

1.6
Verzending gebeurt uitsluitend na vooruitbetaling van het totale bedrag.

1.7
ILCgraveren is niet aansprakelijk voor te laat bezorgde bestellingen door PostNL.

1.8
ILCgraveren is niet aansprakelijk voor schade aan door u zelf geleverd glaswerk.

1.9
ILCgraveren is niet aansprakelijk voor transportschade.

1.10
Tegen bijbetaling is het mogelijk uw pakket verzekerd te verzenden.  Informeer bij ILCgraveren naar de kosten.

2
Er wordt met graveren begonnen nadat er via de mail een schriftelijke goedkeuring is gegeven en het afgesproken bedrag is overgemaakt op de rekening van ILCgraveren.
(25% van het totaal bedrag. Dit is exclusief eventuele verzendkosten)

2.1
Let goed op spelfouten tijdens het invullen van het informatie/offerte formulier. ILCgraveren is niet verantwoordelijk voor uw zelfgemaakte fouten. Wij passen geen teksten aan, doen geen spellingcontrole, en maken zonder overleg geen aanpassingen. Wel sturen wij u voor het graveren een foto van de tekst foto en of tekening. Pas na goedkeuring van u wordt er gegraveerd.

2.2
Een offerte heeft een geldigheidsduur van 7 dagen, te rekenen vanaf de datum waarop de offerte is gedateerd. Bij geen reactie binnen de termijn van 7 dagen wordt de offerte verwijderd, waarna u geen aanspraak meer kunt maken op deze offerte.

2.3
ILCgraveren verkoopt geen gegraveerde wijn- of bierflessen  aan minderjarigen. De controle hierop is echter door ons niet altijd na te leven.

LET OP:
Op foto’s, logo’s, afbeeldingen of tekst, kunnen auteurs-, portret- of copywrite-rechten zitten. Alle aansprakelijkheden op bovengenoemde rechten zijn voor de opdrachtgever. ILCgraveren kan niet beoordelen of het door u aangeleverde materiaal uw eigendom is, u toestemming van de rechthebbende heeft of valt onder bovengenoemde wetgeving. Derhalve accepteert ILCgraveren geen enkele aansprakelijkheid!

2.4
ILCgraveren behoudt zich het recht voor om aangeleverd materiaal te gebruiken voor het maken van voorbeelden op haar website(s) en/of reclamedoeleinden !

2.5
ILCgraveren behoudt zich het recht voor om kwetsende teksten of afbeeldingen te weigeren als opdracht.

2.6
ILCgraveren behoudt zich het recht voor om zonder opgave van redenen een graveeropdracht te weigeren.

2.7
Teksten, foto’s en printscreens van de website mogen alleen met schriftelijke toestemming van ILCgraveren overgenomen worden.

2.8
Bij het publiceren en delen van teksten of foto’s van deze website moet er na toestemming altijd een bronvermelding bij staan. Tevens moet er een directe link geplaatst worden naar deze website.

2.9
Door het plaatsen van uw bestelling geeft u automatisch uw toestemming voor gebruik van uw gravure voor reclamedoeleinden.

2016 ILCgraveren
KVK:66023734

  • Voor al uw vragen kunt u mailen naar ilcgraveren@gmail.com
  • Volg ILCgraveren ook op facebook!
  • Voor al uw unieke handgegraveerde cadeau's bent u hier aan het juiste adres!
  • Creatief, uniek en origineel!
Op dit moment nemen wij geen opdrachten aan. Excuus voor het ongemak!